NOVINKY

Novinky ze salonu Luxxe

Novinky jaro/léto 2023

SEZÓNNÍ PÉČE CITRON-REBARBORA

Po zimě má naše pleť nedostatek vitamínů a díky tomu je oslabená a nevyvážená. Díky nové sezónní péči, která obsahuje koktejl vitamínů z citronu a rebarbory, bude vaše pleť posílená a připravená lépe bojovat s nepříznivými vlivy v letním období. K dispozici jsou 3 produkty na domácí péči:

✔️HYDRATAČNÍ SPREJ NA OBLIČEJ 880 Kč – Tato lehká mlha s nelepkavou texturou a lahodnou vůní citronu a rebarbory, vytvořená s vitamínovým koktejlem, připraví pleť na aplikaci denní a noční péče o pleť a nebo během dne a dodává jí vláčnost a pohodlí

✔️NOČNÍ OSVĚŽUJÍCÍ MASKA 880 Kč – Maska na noc , která je obohacena o niacinamid a vitamín B5 pro oživenou pleť ihned po probuzení.

✔️TŘPYTIVÉ HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO 825 Kč – Složení obohacené o bambucké máslo pro hýčkání pokožky během léta.

Novinky jaro/léto 2023

KOLEKCE LÍČENÍ - BLEU MÉDITERRANÉEN

Pro tuto novou sezónu se značka Sothys inspirovala cestami do vzdálených místa vytvořila okouzlující, novou kolekci, která na vás zapůsobí jako osvěžení východního středomoří.

Uprostřed této exotické nádhery objevíte našich 5 oblíbenců ve slunečných, jasných a zářivých odstínech.

✔️SJEDNOCUJÍCÍ PUDR 1510 Kč – odstín vhodný pro všechny barvy pleti. Dodá jemný opálený nádech jako od slunce

✔️PALETA DUO OČNÍCH STÍNŮ 1250 Kč – hnědá barva s matným efektem k úpravě obočí + očí a měděný odstín vhodný na celé víčko k rozjasnění

✔️INTENZIVNÍ MODRÁ TUŽKA 460 Kč – krásný nový modrý odstín, voděodolná a měkká

✔️JUMBO RTĚNKA ORANGE 830 Kč – krásný oranžovo-červený odstín se sametovým efektem

✔️JEMNÁ RTĚNKA 980 Kč – krémová, lehká rtěnka (jako balzám) pro optické zvětšení rtů, nevysušuje a nelepí

Novinka make-up

HYDRATAČNÍ MAKE-UP

Organickou řadu letos doplní další skvělý produkt, kterým je tónovací hydratační BB krém pro rozjasnění a sjednocení tónu pleti. Jde o kombinaci hydratačního krému a make-upu pro vytvoření přirozeného vzhledu.

Jaké jsou výhody nového BB krému? Pleť je přirozeně rozjasněná, sjednocená a bez lesku. BB krém zároveň dodá potřebnou hydrataci, takže může nahradit běžný denní krém (aplikace po séru), nebo může být použit jako poslední krok v kosmetické rutině jako závěrečný make-up.

S dlouhodobou výdrží, přirozeným krytím a organickým složením se tento krém stane hitem nejen pro letní měsíce, ale ocení ho všechny ženy, které hledají spojení lehkého krému a přirozeného krytí.

Cena: 1410 Kč

4 ODSTÍNY + ANTI-AGEING + HYDRATACE + ORGANICKÉ SLOŽENÍ

Novinka řada na obličej, tělo a vlasy

SOTHYS ORGANICS PRODUKTY

Po úspěchu obličejové řady SOTHYS ORGANICS ® vám přinášíme očekávané certifikované tělové i obličejové produkty. 

K dispozici jsou 3 produkty na domácí péči, které si opravdu zamilujete:

✔️ZKRÁŠLUJÍCÍ OLEJ NA OBLIČEJ/TĚLO/VLASY 1090 Kč – vyživuje, zkrášluje, zjemňuje a rychle se vstřebává do pokožky. Používá se i jako sérum na obličej nejlépe v kombinaci s krémem na pleť Organics, na vousy pro dodání výživy a lesku, na vlasy jako masku nebo do kořínků ochranu před fénovaním a nebo na tělo

✔️MULTIFUNKČNÍ OCHRANNÝ BALZÁM 1105 Kč – bambucké máslo s karnaubským voskem a zimolezem (vůně eukalyptu), má zklidňujicí účinek na suchá místa. Ideální na ošetření nehtů, jako vlasová kúra, při rýmě, na konečky před fénovaním nebo lokálně na obličej.

✔️TĚLOVÝ PEELING 1550 Kč – hrubší textura ledové tříště s bambuckým másle krásně vyhladí pokožku, vyživí a provoní.

ČASTÉ DOTAZY

Nejlépe se k nám objednáte pomocí online rezervace a nebo nás kontaktujte na telefonním čísle 775 173 959.

Pokud se budete objednávat online, zatrhněte jakékoliv ošetření v naší rezervaci. Po příchodu do salonu Vám bude provedena diagnostika, díky které Vám doporučím ošetření na míru.

V našem salonu používáme ty nejkvalitnější profesionální produkty francouzské značky Sothys Paris, díky kterým jsme schopni docílit prvotřídních výsledků na pleti.

Ideální je kosmetické ošetření absolvovat nejlépe do 4 týdnů, abyste dosáhli co nejlepších výsledků. Nezapomínejte, že bez domácí péče nedosáhnete rychlých výsledků.

Ano většinu produktů máme v salonu. V případě zájmu nás navštivte nebo nás kontaktujte.

Ano, v našem salonu přijímáme platební karty.

Galerie

KONTAKT

© 2022 Created with Salon Luxxe

Translate »

Ježíšek opět naděluje v našem salonu! Pokud se v prosinci objednáte na kosmetické ošetření a navštívíte nás, můžete se tak těšit na malý DÁREK.